online lezen  |  afmelden
Betonhuis
Agrabeton Nieuwsbrief
december 2020
Eén op drie varkenshouders heeft bouwplannen 
Ruim 15 procent van de varkenshouders in Nederland wil binnen nu en twee jaar investeren in een nieuwe varkensstal. Daarnaast heeft bijna 16 procent plannen om de stal te renoveren of verduurzamen. 
lees meer
Flexibele opslagruimte in graanloods 
Handelsonderneming Hoogland heeft twee graanloodsen ingericht met keerwanden en verplaatsbare graanelementen. De twee graanloodsen vormen samen een geheel met een derde graanloods, die enkele jaren geleden al is voorzien van op maat gemaakte stortvakken binnenin de loods. 
lees meer
Nieuwe bewaarloods voor aardappelen en uien 
Akkerbouwer Adrie Bossers uit Langeweg (Nbr) heeft een nieuwe bewaarloods gebouwd voor aardappelen en uien. Samen met Jos Commissaris, projectleider bouw bij DLV Advies, ontwikkelde hij een bewaarloods met mechanische koeling zodat hij naast aardappelen ook uien goed kan bewaren 
lees meer
Zelfverdichtend beton zo gek nog niet 
Door zelfverdichtend beton op de juiste wijze in te zetten, kunnen forse rendements-verbeteringen worden gerealiseerd, zoals verkorting van de bouwtijd, besparing op egalisatie en trilwerkzaamheden en minder afwerktijd.
lees meer
Recyclinggranulaten in beton! Hoe zit dat? 
Recyclinggranulaten zijn er in verschillende kwaliteitsklassen. Welke klassen er zijn en hoe deze te gebruiken als toeslagmateriaal in beton, staat beschreven in een informatieblad van Betonhuis. 
lees meer
Onderzoek naar stalinnovaties in Gelderse Vallei 
In de provincie Gelderland en Utrecht hebben veehouders en leveranciers ideeën kunnen aanleveren voor het reduceren van stalemissies. Er zijn zes innovaties geselecteerd om te beproeven in de praktijk.
lees meer
Aantal agrarische vergunningen naar dieptepunt 
Het aantal verleende vergunningen voor stallen, loodsen, hallen en kassen stevent in 2020 af op een historisch dieptepunt. Niet eerder zijn er zo weinig vergunningen afgegeven. 
lees meer
Betonhuis
 
Agrabeton
Zaagmolenlaan 20
3447 GS Woerden
agrabeton.nl
...